Tadic: 'Intense, maar goede trainingsweek'

Dusan Tadic keek na afloop van Ajax - RB Leipzig (1-1) met een goed gevoel terug op het verblijf in Oostenrijk. "We hebben een goede week achter de rug. Natuurlijk wil je zoals vandaag ook een betere wedstrijd spelen, maar de trainingen waren zwaar en van hoge intensiteit. Daar moeten we op voortbouwen.”

Tags

  • #PreSeason
  • #Tadic

Socials

Over het treffen met de nummer twee van de Bundesliga van vorig seizoen was Tadic minder te spreken. "Het was een zware wedstrijd. We wisten dat Leipzig hoog druk zet en er dus ruimte zou liggen om ons spelletje te spelen, maar we kozen vaak voor de verkeerde oplossing. Dan kom je uiteindelijk in zo’n intense wedstrijd terecht. Dat kunnen wij ook wel hoor, maar normaal is ons spel om de tegenstander pijn te doen.”

Prima openingstreffer
Tadic opende zelf vroeg in de wedstrijd de score. "We zetten goed druk via Nous”, gaat Tadic terug naar de vierde minuut. "Hij speelde me goed aan en ik rondde lekker af. Een prima goal."

Tot slot werd Tadic gevraagd hoe fit de Ajacieden momenteel zijn. "Veel internationals sloten later aan. Zij hebben een achterstand weg te werken. Vorig seizoen waren we erg fit. Dat is een groot compliment voor de staf en iedereen die zich daarmee bezighoudt. We moeten gewoon naar ze luisteren en de instructies volgen. Dan weet ik zeker dat we fit zullen zijn bij de start van het seizoen."

Gerelateerde artikelen

Martinez (1)

Highlights Ajax - RB Leipzig

Op een dag die werd overschaduwd door verschrikkelijk nieuws over Noah Gesser, oefende Ajax in Oostenrijk tegen RB Leipzig. Het werd - mede dankzij een snelle goal van Dusan Tadic - uiteindelijk 1-1.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJARBL

Socials

Gesserthumdef

Noah Gesser (16) overleden

Ajax heeft het verschrikkelijke nieuws bereikt dat Noah Gesser is overleden. De zestienjarige jeugdspeler kwam vrijdagavond samen met zijn broer om bij een auto-ongeluk.

Socials