Tadic: 'Ajax heeft blijdschap nodig'

Dusan Tadic stond vrijdagochtend zichtbaar aangeslagen voor de camera. De aanvoerder van de Amsterdammers is teleurgesteld over de huidige situatie van de club. Na de 1-1 van donderdagavond tegen FC Volendam werd trainer Alfred Schreuder op non-actief gesteld. "Ajax heeft blijdschap nodig."

• #Tadic

• #Tadic

Highlights Ajavol 880

Samenvatting Ajax – FC Volendam

Ook de tweede thuiswedstrijd van Ajax in het nieuwe kalenderjaar heeft geen overwinning opgeleverd. Na het gelijkspel tegen FC Twente (0-0) kwam een remise ook op het scorebord tegen FC Volendam: 1-1. De Ajacieden kwamen in de tweede helft op achterstand, maar tien minuten voor tijd maakte Mohammed Kudus gelijk.