Tadic maakt mooiste goal van december: 'Soms is het nodig'

Dusan Tadic heeft de mooiste goal van december gemaakt. Zijn treffer in de KNVB Beker tegen FC Utrecht (5-4) bracht de meeste stemmen op. Ajax-host David ging bij de Serviër langs om de prijs uit te reiken. De Goal of the Month is presented by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Voor de aanvoerder van Ajax is het pas de eerste keer dat hij de Lasse Schöne Trofee wint. "Dat is geen probleem. Het is leuk om dit te winnen, maar het is veel belangrijker dat Ajax wedstrijden wint", lacht Tadic.

De Serviër maakte zijn prijswinnende goal in de slotminuten van de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Het doelpunt bleek ook nog de winnende treffer van de avond (5-4). "Het was een mooie en belangrijke goal. Het was een crazy game tegen FC Utrecht."

Teamplayer
Tadic stond voor de maand december twee keer in het lijstje van mooiste treffers. De fans konden ook stemmen op zijn doelpunt tegen ADO Den Haag. "Deze goal tegen FC Utrecht was mooier. Die tegen ADO Den Haag was meer een teamgoal, een Ajax-goal. Als teamplayer houd ik er meer van om teamgoals te maken. Maar deze goal waarmee ik de prijs heb gewonnen was ook fijn. Soms is het nodig om zo'n treffer te maken."

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Gerelateerde artikelen

Goalofthemonthtromp

Goal of the Month | Tromp pakt Lasse Schöne Trophy

Nikita Tromp is de winnaar geworden van de Lasse Schöne Trophy. De speelster van de Ajax Vrouwen maakte de mooiste goal van de maand oktober. De Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

ANTONY880

Antony wint Goal of the Month: ‘Thank you, Kudus!'

De winnende goal van Antony in de Eredivisie tegen Vitesse is verkozen tot Goal of the Month van september. Ajax-host David zocht de Braziliaan op om hem zijn eerste prijs in Amsterdamse dienst te overhandigen. Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth
  • #Antony

Socials