Tadic met Servië naar WK voetbal

Dusan WK 1280
Dusan WK 1280

Dusan Tadic neemt met Servië deel aan het WK voetbal 2022 in Qatar. De Ajacied kreeg vrijdagmiddag te horen dat hij onderdeel is van de definitieve selectie voor het mondiale toernooi dat 20 november begint.

Tags

  • #WK2022

Socials

Servië zit in groep G en treft Brazilië, Zwitserland en Kameroen. Tadic begint het WK op 24 november tegen de Brazilianen. Vier dagen later is Kameroen de tegenstander. De groepsfase wordt afgesloten met een wedstrijd op 2 december tegen Zwitserland.

Gerelateerde artikelen

Blind Oranje 1280

Bondscoach Van Gaal neemt zeven Ajacieden mee naar WK

Louis van Gaal heeft vrijdagmiddag de selectie van het Nederlands Elftal bekendgemaakt voor het WK voetbal 2022 in Qatar. Daarin zitten zeven Ajacieden: Daley Blind, Jurriën Timber, Steven Berghuis, Davy Klaassen, Steven Bergwijn, Remko Pasveer en Kenneth Taylor.

Tags

  • #WK2022

Socials

Brobbey Vitesse 1280

Samenvatting Ajax – Vitesse | Averij in ArenA

Ajax heeft woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA averij opgelopen tegen Vitesse. De Ajacieden creëerden veel kansen, maar wisten niet vaker te scoren dan de efficiënte Arnhemmers. Het duel eindigde in een 2-2-gelijkspel.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Kamphuis 1280

Kamphuis fluit uitduel met FC Emmen

Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de laatste wedstrijd van 2022 op bezoek bij FC Emmen. Hij wordt zaterdag geassisteerd door Cristian Dobre en Michael Osseweijer. Jesse Rozendal is de vierde official en Bas Nijhuis is de VAR van dienst.

Tags

  • #EMMAJA

Socials