Tagliafico: 'Ik kan nu in alle rust doorwerken'

Nico Tagliafico is dik tevreden met zijn vernieuwde contract. Hij kan zich nu in alle rust verder ontwikkelen bij Ajax.

Tags

  • #Tagliafico2023

Socials

"Ik ben blij dat ik hier ben bij deze club", zegt Tagliafico na het zetten van zijn krabbel op het nieuwe contract. "Ik wil graag onze doelen bereiken. Dat is het belangrijkste voor iedereen."

Vreemd jaar
Afgelopen zomer leek het er dik in te zitten dat de Argentijn een transfer zou maken. Door de omstandigheden gebeurde dat echter niet. "Het is natuurlijk een heel vreemd jaar geweest vanwege corona. Dat was voor de club niet goed en voor mij ook niet, dus was het beter om nog even te wachten."

Het ondertekenen van het nieuwe contract geeft alle partijen een uitstekend gevoel. "Dankzij deze verlenging kunnen we in alle rust blijven doorwerken en dan zien we wel wat er gebeurt."

"Het is belangrijk zoveel mogelijk wedstrijden te spelen", vervolgt Tagliafico, die al 111 duels voor Ajax afwerkte. "Hopelijk worden er dat nog veel meer en ook op de manier zoals ik nu speel. Ik voel me echt thuis bij de club."

Tags

  • #Tagliafico2023

Socials

Gerelateerde artikelen

Tagliafictekenenheaderevt

Ajax legt Tagliafico langer vast

Ajax en Nico Tagliafico hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2022. De nieuwe verbintenis met de Argentijns international loopt tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Tagliafico2023

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl