Take a Seat met Litmanen | 'Eens Ajacied, altijd Ajacied'

In de serie 'Take a Seat' van Inside Ajax praten we bij met oud-Ajacieden en blikken we samen terug op hun mooiste momenten in Amsterdamse dienst. In de tweede aflevering zit Jari Litmanen in de auto bij Ajax-host Aviv Levy.

Tags

  • #Litmanen

Socials

Gerelateerde artikelen

Litmanen Lijn 1920

Ajax lanceert Jari Litmanen-collectie

Ajax heeft dinsdag een gloednieuwe lijn van Jari Litmanen gelanceerd. De collectie van de Finse clubicoon is vanaf heden verkrijgbaar in de online webshop en in de Ajax Fanshop.

Tags

  • #Litmanen

Socials

Jarilitmanentop10

Top 10 Goals | Finse finesse

Vraag een Ajacied om een lijst van clubiconen op te noemen en zijn naam komt er steevast in voor: Jari Litmanen. De Fin maakte in de jaren negentig faam in het Ajax-shirt, met als kroon op het werk het winnen van de UEFA Champions League in 1995. Litmanen werd een publiekslieveling vanwege zijn goals, creativiteit op het veld en sympathieke houding buiten de lijnen. Ajax' nummer tien viert 20 februari zijn 53e verjaardag. Daarom hebben we tien mooie goals van hem op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Reunie 1920

Litmanen op Ajax-reünie: 'Ik heb hem vijftien jaar niet meer gezien'

Na een paar jaar afwezigheid vond er eindelijk weer een Ajax-reünie plaats. Tijdens het thuisduel met Sparta waren tientallen Ajax-coryfeeën aanwezig zoals Sjaak Swart, Heinz Stuy, Jari Litmanen, Sunday Oliseh en Ray Clarke. De Ajacieden begroetten elkaar met een glimlach en een knuffel. "Zonder deze mensen zou Ajax niet zijn wat het vandaag is."

Tags

  • #Ajaxreünie

Socials