Ajax lanceert Jari Litmanen-collectie

Litmanen Lijn 1920
Litmanen Lijn 1920

Ajax heeft dinsdag een gloednieuwe lijn van Jari Litmanen gelanceerd. De collectie van de Finse clubicoon is vanaf heden verkrijgbaar in de online webshop en in de Ajax Fanshop.

Tags

  • #Litmanen

Socials

Elk item getekend met zijn naam, nummer en hand. De exclusieve Litmanen-collectie bestaat uit een shirt, hoodie, cap, sjaal en sleutelhanger. 

Bestel hier

De artikelen zijn te bestellen via de webshop en verkrijgbaar in de Ajax Fanshops bij de Johan Cruijff ArenA, in de Kalverstraat en Bataviastad.

Gerelateerde artikelen

Cruijff Collectie 2 1920

Dankbaarheid en trots tijdens presentatie Johan Cruijff-collectie

In de vorm van 1414 shirts is de onthulling van de nieuwe Johan Cruijff-collectie een eerbetoon aan de enorme successen van Johan Cruijff met het gouden Ajax in de jaren zeventig én de indruk die hij maakte tijdens zijn terugkeer. Frank Rijkaard, Sjaak Swart en Jordi Cruijff waren bij de presentatie. "Als zoon heel trots en dankbaar hoe mensen nog elke dag met 'nummer 14' bezig zijn."

Tags

  • #Cruijff

Socials

Cruijffcollectie1920

De Johan Cruijff-collectie: voor altijd nummer 14

Vijftig jaar geleden won Johan Cruijff voor de derde keer op rij de Europa Cup 1. Voor en met ons aller Ajax. Met de Johan Cruijff-collectie wordt ons ultieme clubicoon geëerd. Als een echte Ajacied. Als de beste Ajacied. Voor altijd nummer 14.

Tags

  • #JohanCruijff

Socials

90 Lijn Header

Jaren '90 herleven in adidas Icons-collectie

Adidas introduceert woensdag wereldwijd de nieuwe Football Icons-collectie. Ajax maakt trots onderdeel uit van deze 'throwback replica collection', naast clubs als Arsenal, Bayern München, Juventus, Manchester United en Real Madrid. De collectie is geïnspireerd op de karakteristieke kleding uit de jaren '90 en de 'adidas Equipment'-lijn en design van voetbalshirts uit de jaren '90 in het bijzonder.

Tags

  • #adidas

Socials