Take a Seat met Ronald de Boer | 'Het was een keiharde leerschool'

In de gloednieuwe serie 'Take a Seat' van Inside Ajax praten we bij met oud-Ajacieden en blikken we samen terug op hun mooiste momenten in Amsterdamse dienst. In de eerste aflevering zit Ronald de Boer in de auto bij Ajax-host Aviv Levy.

Tags

  • #RonaldDeBoer

Socials

Gerelateerde artikelen

Top 50 Goals De Boertjes

Top 50 goals | De Boertjes

Op 15 mei 2022 vieren Frank en Ronald de Boer hun 52e verjaardag. De tweelingbroers speelden respectievelijk 432 en 305 officiële duels voor Ajax 1 en wonnen onder andere de UEFA Champions League, de wereldbeker en vijf landstitels. Ter ere van de verjaardag van De Boertjes hebben we vijftig treffers van de broers op een rijtje gezet.

Tags

  • #Top50Goals

Socials

Schip1920

Van 't Schip blikt vooruit op Vitesse-thuis: 'Een must-win wedstrijd'

John van 't Schip liet vrijdagmiddag in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA zijn licht schijnen op de thuiswedstrijd tegen Vitesse van zaterdag. De hoofdtrainer ging onder meer in op de interlandperiode, de ziekenboeg en de aanstaande tegenstander. "We kijken per wedstrijd welke formatie het beste is voor ons."

Tags

  • #ajavit

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: Vitesse & Marseille

We blikken in de veertiende aflevering vooruit op Ajax - Vitesse met onder andere coach John van ‘t Schip. Daarnaast bereiden we je alvast voor op Olympique Marseille-uit, want donderdagavond strijdt Ajax om een laatste kans op overwintering in de UEFA Europa League.

Tags

  • #ajavit

Socials