Talentendag Ajax Only Friends groot succes: 'Voor deze kinderen doe je alles'

Eerder deze week stond de talentendag voor Ajax Only Friends op het programma. 75 kinderen met een beperking kwamen met de Ajax-bus richting de Toekomst, om hun talent te laten zien. Onder toeziend oog van Remko Pasveer, Edwin van der Sar, Heini Otto en John Heitinga werkten zij een reeks oefeningen af, wat uitmondde in een feestelijke middag.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials

Heini Otto geniet van alle kinderen. "Het is geweldig om dit te doen. Je ziet kinderen met verschillende beperkingen alleen maar lachen. Iedereen is vrolijk, wat wil je nog meer?"

Ook Edwin van der Sar kwam even langs om talent te spotten. "Het is hartstikke gaaf om deze kinderen bezig te zien." Remko Pasveer deelde de mening van de oud-doelman. "Het is mooi om te zien. Het enthousiasme is top." De vinger Pasveer werd ook nog even besproken. "Het duurt iets langer dan verwacht, het zit niet echt mee."

De geweldige dag werd afgesloten door één van de vele enthousiaste deelnemers. "Ik geef vandaag een dikke tien, het was super."

Tags

  • #OnlyFriends

Socials

Gerelateerde artikelen

Friendsonly1280

In beeld | Vrolijkheid troef op Only Friends Talentendag

Er klonk dinsdagmiddag veel gelach en gejuich van sportcomplex de Toekomst tijdens de Only Friends Talentendag. Uit het hele land waren voetballers met een beperking of handicap welkom om hun vaardigheden te tonen in een Ajax-tenue.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Groep

Maak kennis met de Ajax-spelers van Only Friends

Ajax heeft sinds 2016 een samenwerkingsverband met Only Friends. Ook in het nieuwe seizoen zullen de spelers van Only Friends de clubkleuren van Ajax verdedigen in de Bijzondere Eredivisie. Nog vóór de competitiestart was er een spelerspresentatie in de Johan Cruijff ArenA, die begon met de overhandiging van het nieuwe shirt.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials