In beeld | Vrolijkheid troef op Only Friends Talentendag

Friendsonly1280
Friendsonly1280

Er klonk dinsdagmiddag veel gelach en gejuich van sportcomplex de Toekomst tijdens de Only Friends Talentendag. Uit het hele land waren voetballers met een beperking of handicap welkom om hun vaardigheden te tonen in een Ajax-tenue.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Voor de Only Friends Talentendag waren fun- en skillgames uitgezet. Ajax-directeur Edwin van der Sar kwam langs en deed ook mee aan een onderdeel. Namens de selectie nam doelman Remko Pasveer een kijkje. Beiden genoten zichtbaar van de vrolijke deelnemers. Ajax heeft sinds 2016 een samenwerking met Only Friends.

Natuurlijk mocht een groepsfoto niet ontbreken voor de spelersbus van Ajax.

Onze fotograaf maakte verder een mooie compilatie van de Only Friends Talentendag.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Gerelateerde artikelen

Groep

Maak kennis met de Ajax-spelers van Only Friends

Ajax heeft sinds 2016 een samenwerkingsverband met Only Friends. Ook in het nieuwe seizoen zullen de spelers van Only Friends de clubkleuren van Ajax verdedigen in de Bijzondere Eredivisie. Nog vóór de competitiestart was er een spelerspresentatie in de Johan Cruijff ArenA, die begon met de overhandiging van het nieuwe shirt.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials

Tadicgala1

Zo zag het Ajax Gala 2022 eruit: 'Onze spelers inspireren heel veel mensen'

In de Johan Cruijff ArenA vond dinsdagavond de vijfde editie van het Ajax Gala plaats. Tijdens dit evenement werd geld opgehaald voor de Ajax Foundation. Verschillende selectiespelers van Ajax verzorgden de bediening tijdens het diner. De Ajax Vrouwen verkochten loten en ook trainer Erik ten Hag was uiteraard aanwezig. In totaal werd er een schitterend bedrag van € 569.776 opgehaald.

Tags

  • #AjaxGala

Socials

Bedraggala1280

Vijfde editie van Ajax Gala levert prachtig bedrag op

Het Ajax Gala heeft dinsdagavond een formidabel geldbedrag opgeleverd: € 569.776. Het eindtotaal van het gala komt ten goede aan de Ajax Foundation. De foundation organiseert projecten voor kwetsbare kinderen en jongeren onder 19 jaar in (groot) Amsterdam op het gebied van sociale veiligheid en een gezonde levensstijl.

Tags

  • #AjaxGala

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl