Taylor: 'Ben op fysiek én mentaal vlak sterker geworden'

Kenneth Taylor weet dat de concurrentie moordend is op zijn positie en dat hij dus geduld moet hebben. Intussen krijgt hij steeds meer minuten en is zijn vriend Brian Brobbey weer terug.

Tags

  • #Taylor

Socials

Van verdediger in de E1 naar middenvelder in Ajax 1. Kenneth Taylor doorliep de hele jeugdopleiding en maakte afgelopen weekend zijn eerste doelpunt in Ajax 1.

"Ik kreeg de bal van Daley aan de zijlijn. Er kwamen twee man, ik speelde door naar Sébastien en kreeg hem in een keer terug. Ik wilde voorgeven, maar de verdedigers kwamen niet naar mij toe. Dus ik dacht “ik dribbel gewoon”, sneed voor een verdediger langs en toen stond ik op de vijf meter. Ja, dan moet je schieten."

"Als je invalt wil je belangrijk zijn voor je team. Niet dat ik bij een invalbeurt denk dat ik moet scoren. De positie is er ook niet naar dat ik twintig goals in een seizoen maak. Maar ik ben daar niet zo mee bezig."

Veel concurrentie
"Er is veel concurrentie van veel goede spelers. Als ik dertig minuten krijg dan ben ik daar wel tevreden mee. Ik probeer mij elke invalbeurt en op de training te laten zien.  Daar probeer ik het goed te doen en dan komt het vanzelf."

De laatste tijd heeft Taylor hard aan zichzelf gewerkt. "Vooral met het mentale en fysieke gedeelte ben ik veel bezig geweest en dat gaat nu veel beter. Ik probeer het te laten zien bij Jong en geef honderd procent op trainingen. Als je dat niet doet, heb je alleen jezelf ermee."

Dat zijn goede vriend Brian Brobbey terug bij Ajax is, maakt hem blij. "Ik vind het heel erg leuk dat hij terug is. Gevierd hebben we dat niet echt, maar we zijn wel even de stad in gegaan om te shoppen."

Tags

  • #Taylor

Socials

Gerelateerde artikelen

2020 09 03 Kenneth Tayler 6

Nieuw contract voor Kenneth Taylor

Ajax en Kenneth Taylor hebben overeenstemming bereikt over een nieuw 4-jarig contract. De verbintenis van de middenvelder loopt van 30 juni 2020 tot medio 2024.

Tags

  • #Taylor

Socials

Taylorwijst1280

Highlights Ajax – Heracles l Toegift van Taylor

Ajax zette zondagmiddag ook zijn vierde officiële wedstrijd na de winterstop in winst om. In de Johan Cruijff ArenA werd Heracles Almelo met 3-0 verslagen, mede door een goal van Kenneth Taylor. Het was voor de middenvelder zijn eerste treffer in Ajax 1 in de Eredivisie.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Thumb (1)

Taylor: 'Hopelijk in de voetsporen van Donny'

De 18-jarige Kenneth Taylor heeft donderdagmiddag zijn contract bij Ajax verlengd. De talentvolle middenvelder ligt nu tot 2024 vast bij de club. Direct na het zetten van zijn handtekening verscheen Taylor voor de camera.

Tags

  • #Taylor

Socials