Taylor en Pasveer debuteren in definitieve selectie Nederlands elftal

Taylor Debuut NL 1280
Taylor Debuut NL 1280

Kenneth Taylor en Remko Pasveer zijn vrijdag voor het eerst opgeroepen voor de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Verder heeft bondscoach Louis van Gaal een plek ingeruimd voor Jurriën Timber, Steven Bergwijn, Davy Klaassen, Steven Berghuis, Daley Blind en Devyne Rensch. Oranje speelt in september twee wedstrijden in de UEFA Nations League.

Tags

  • #Oranje

Socials

Het Nederlands elftal speelt donderdag 22 september in en tegen Polen.             Drie dagen later komt België op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. De ploeg van Van Gaal gaat aan de leiding in groep 4 met tien punten uit vier wedstrijden. De Belgen volgen op plek twee met zeven punten.

De wedstrijden in de Nations League zijn de laatste testen voor de start van het WK in Qatar dat op 21 november begint voor Oranje.

Gerelateerde artikelen

Brob Taylor 1280

Ajacieden debuteren in voorselectie Oranje

Bondscoach Louis van Gaal heeft vrijdag de voorselectie bekendgemaakt van het Nederlands elftal voor de komende interlandperiode. Daarin zitten twee Ajacieden die hun debuut maken bij Oranje: Brian Brobbey en Kenneth Taylor.

Tags

  • #Oranje

Socials

Taylor Thumb 880

Taylor verlengt contract: 'Basisplek veroveren dit seizoen'

Kenneth Taylor heeft vrijdag zijn contract bij Ajax verlengd tot en met de zomer van 2027. De twintigjarige middenvelder heeft zin in het nieuwe seizoen mét een nieuw rugnummer. "Ryan Gravenberch zei al dat ik zijn nummer moest overnemen."

Tags

  • #Taylor

Socials

Guesswhogorter

Guess Who | Pasveer tegen Gorter: 'Heeft ie op school gezeten dan?'

In Guess Who wordt het klassieke 'Wie is het' omgetoverd naar de Ajax-versie. De Ajacieden spelen tegen elkaar en krijgen zes aanwijzingen om een ploeggenoot te raden. In de tweede aflevering gaan keepers Remko Pasveer en Jay Gorter de strijd met elkaar aan.

Tags

  • #GuessWho

Socials