Taylor richt blik op RKC-uit: 'Praten veel met elkaar'

Kenneth Taylor weet als geen ander dat Ajax op dit moment niet in een hele goede vorm steekt. "Voor geen enkele Ajacied is dit leuk. We moeten er zo snel mogelijk uit. Daar praten we veel over met elkaar." Er lang over nadenken is geen optie, want zaterdagavond staat alweer het volgende duel op het programma: RKC-uit. "We gaan ernaartoe om te winnen."

Tags

  • #RKCAJA

Socials

De huidige veertiende plek in de Eredivisie is niet prettig voor Ajax. Volgens Taylor moeten de spelers in ieder geval niet opgeven. "We praten veel met elkaar, maar dit is de realiteit. We zijn gebrand om zo snel mogelijk uit deze situatie te komen met elkaar. Dat merk je ook wel op de training."

Hoewel Ajax betere tijden heeft gekend valt de goede connectie tussen Taylor en zijn maatje Brian Brobbey wel op. De middenvelder is zodoende vaak in het aanvalsspel betrokken. "De trainer zegt ook dat ik vaak in het aanvalsspel terecht moet komen. Met Brian heb ik altijd wel een goede klik, omdat we ook onder elkaar spelen."

Met Vos op het middenveld
In de laatste wedstrijden krijgt ook de achttienjarige Silvano Vos zijn speelminuten op het middenveld. Dat doet Taylor goed. "Het is een jongen van de jeugd, dat is mooi. Het is ook iets waar Ajax voor staat. Hij is sterk aan de bal, kan goed wegdraaien en heeft een goede inspeelpass; hij is een complete middenvelder."

Maar voor nu gaat de focus op RKC-uit. "We gaan naar Waalwijk toe om te winnen, natuurlijk. Ik wil zelf ook belangrijk zijn met assists en goals. Dat hoop ik wel bij te dragen."

Gerelateerde artikelen

Header Taylor 1920

In beeld | Voorbereiden op RKC-uit

Ajax heeft vrijdag de laatste voorbereidingen op het veld getroffen richting het uitduel met RKC. De ploeg van Maurice Steijn speelt zaterdagavond om 21:00 uur in Waalwijk.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Jaarverslag 2223 1920

Jaarcijfers AFC Ajax NV 2022/2023

Ondanks tegenvallende sportieve resultaten boekt AFC Ajax een nettowinst van € 39,0 miljoen over het boekjaar 2022/2023.

Tags

  • #Jaarcijfers

Socials

Sosa 1920

Ajax op 2 november tegen FC Volendam

Ajax speelt op donderdag 2 november om 20:00 uur tegen FC Volendam in de Johan Cruijff ArenA. Dat heeft de KNVB vrijdag bekendgemaakt.

Tags

  • #AJAVOL

Socials