In beeld | Voorbereiden op RKC-uit

Header Taylor 1920
Header Taylor 1920

Ajax heeft vrijdag de laatste voorbereidingen op het veld getroffen richting het uitduel met RKC. De ploeg van Maurice Steijn speelt zaterdagavond om 21:00 uur in Waalwijk.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

De Ajacieden kregen op sportcomplex de Toekomst verschillende oefenvormen voorgeschoteld. De groep startte met een uitgebreide warming-up en breidde dit uit naar een spelvorm. Met pass- en trapvormen, een positiespel en diverse partijen werd de oefensessie afgesloten.

RKC-uit is de vierde uitwedstrijd van het seizoen. Eerder ging Ajax in de competitie op bezoek bij Excelsior (2-2), Fortuna Sittard (0-0) en FC Twente: 3-1.

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: RKC- en AEK Athene-uit

Met deze aflevering bereiden we je voor op de uitwedstrijden tegen RKC en AEK Athene. Je hoort fragmenten uit de vorige ontmoetingen met die clubs, zoals het Ajax Radio-verslag bij de heerlijke tweede goal van Steven Berghuis vorig seizoen in Waalwijk.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Logo Ajax Johan Cruijff Arena 1280

Ajax met Leo van Wijk en Michael van Praag in gesprek over RvC posities

Naar aanleiding van berichten in de media bevestigt Ajax dat er gesprekken gevoerd worden met Leo van Wijk en Michael van Praag over een mogelijke positie in de Raad van Commissarissen van AFC Ajax NV. Aangezien het hier een lopend proces betreft kunnen er verder geen mededelingen over gedaan worden.

Tags

  • #VanPraag
  • #VanWijk

Socials

Van Boekel 1920

Van Boekel scheidsrechter in Waalwijk

Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met RKC. Ajax speelt zaterdagavond om 21:00 uur in Waalwijk.

Tags

  • #RKCAJA

Socials