Teqball #1: Gooijer en Chourak tegen Aertssen en Brandes

In een item van Inside Ajax nemen duo's uit Jong Ajax het tegen elkaar op tijdens het Ajax Teqball-toernooi. In de eerste aflevering spelen Olivier Aertssen en Julian Brandes tegen Tristan Gooijer en Nassef Chourak.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Baneljajvvv1920

Highlights Jong Ajax - VVV-Venlo | Drie goals, drie punten

Jong Ajax heeft eindelijk de eerste driepunter van het seizoen te pakken. Op de Toekomst won de ploeg van Dave Vos verdiend van VVV Venlo. In eigen huis werd het 3-0 dankzij goals van Kristian Hlynsson, Anass Salah-Eddine en Mika Godts.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Telstarajax1920

Samenvatting Telstar - Jong Ajax

Jong Ajax ging vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie op jacht naar de eerste driepunter van het seizoen. Hoewel Jong Ajax met een doelpunt van Gabriel Misehouy goed aan het duel met Telstar begon, bleef een overwinning uit. De thuisploeg trok met een doelpunt in de absolute slotfase van het duel aan het langste eind.

Tags

  • #JongAjax

Socials

HL Jong Ajax Ehv 1920

Samenvatting Jong Ajax - FC Eindhoven

Jong Ajax heeft maandag het tweede punt van deze competitie gepakt. De Ajacieden speelden met 1-1 gelijk tegen FC Eindhoven. Jaydon Banel zorgde in de 38e minuut voor de openingstreffer, maar in de blessuretijd kwamen de bezoekers langszij.

Tags

  • #Jong Ajax

Socials