Tiny Hoekstra debuteert in selectie Oranje Leeuwinnen

Hoekstra 1280
Hoekstra 1280

Bondscoach Andries Jonker heeft Tiny Hoekstra voor het eerst opgenomen in de selectie van de Oranje Leeuwinnen. De ploeg speelt op vrijdag 17 en dinsdag 21 februari 2023 twee oefenduels met Oostenrijk.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Naast Hoekstra heeft Jonker ook een plek ingeruimd voor Sherida Spitse, Romée Leuchter en Lize Kop. De Oranje Leeuwinnen spelen het tweeluik met de Oostenrijkers op Malta en beide duels beginnen om 18:00 uur.

Op de site van de KNVB gaat de bondscoach kort in op het selecteren van Hoekstra. "Ze was de afgelopen periode belangrijk voor Ajax, is betrokken geweest bij veel doelpunten en dan verdien je een uitnodiging."

Gerelateerde artikelen

Doorn1280

Highlights PSV - Ajax Vrouwen | Zege in extremis

De Ajax Vrouwen hebben zondag in extremis de uitwedstrijd tegen PSV gewonnen. De Ajacieden trokken door een goal van Lisa Doorn in blessuretijd aan het langste eind in Eindhoven: 1-2. Door de driepunter blijft de ploeg van Suzanne Bakker in het spoor van FC Twente.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra Header

Hoekstra in vorm bij Ajax Vrouwen: 'Ik heb mijn kans gegrepen'

Acht goals na zeven competitieduels voor Tiny Hoekstra bij de Ajax Vrouwen, dé speler in vorm. De Friese aanvaller kwam vorig seizoen over van sc Heerenveen en heeft het rustige Noorden verruild voor het drukke Amsterdam. "Het was even wennen, maar ik vind het hartstikke leuk."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials