Tolhoek verrast fanatieke meiden tijdens project Pitch for Impact

Kelly Zeeman en Ajax Vrouwen-speler Danique Tolhoek reisden onlangs af naar Zeeland om een project van Pitch for Impact bij te wonen. Sportclub GPC Vlissingen heeft namelijk een mooi initiatief bedacht om extra clinics te organiseren voor hun meidenafdeling. Door middel van deze dagen brengen ze de meiden dichter bij elkaar en hebben ze een belangrijke sociale impact.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials

Gerelateerde artikelen

240612 Pitch For Impact Thumb

Bezoek aan maatschappelijk project via Pitch For Impact

Eerder dit seizoen lanceerde Ajax in samenwerking met Unibet het project Pitch for Impact. Onlangs bezochten we de voetbalvereniging ASV Arsenal om een initiatief van de HOPE Sports Foundation van dichtbij te bekijken en te zien wat ze met de steun van Ajax en Unibet hebben gerealiseerd.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials

240212 Pitch For Impact

Prijswinnaars Pitch for Impact te gast bij thuisduel van Ajax

Begin april was een viertal winnaars van het project Pitch for Impact te gast bij Ajax – Go Ahead Eagles. Zij hadden een winnende pitch ingestuurd, waarmee ze graag lokaal en maatschappelijk impact willen maken. Dat is iets wat Ajax en Unibet steunen en was dus de reden om de winnaars uit te nodigen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials

Microsoftteams Image (3) (1)

Ajax en Unibet lanceren Pitch for Impact: maak kans op 2.500 euro

In samenwerking met Unibet lanceert Ajax Pitch for Impact. Via Pitch for Impact willen we graag helpen bij het realiseren van maatschappelijke projecten. Hierbij geven we iedereen de kans om zijn of haar initiatief tot leven te brengen en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials