Bezoek aan maatschappelijk project via Pitch For Impact

Eerder dit seizoen lanceerde Ajax in samenwerking met Unibet het project Pitch for Impact. Onlangs bezochten we de voetbalvereniging ASV Arsenal om een initiatief van de HOPE Sports Foundation van dichtbij te bekijken en te zien wat ze met de steun van Ajax en Unibet hebben gerealiseerd.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials

Gerelateerde artikelen

240212 Pitch For Impact

Prijswinnaars Pitch for Impact te gast bij thuisduel van Ajax

Begin april was een viertal winnaars van het project Pitch for Impact te gast bij Ajax – Go Ahead Eagles. Zij hadden een winnende pitch ingestuurd, waarmee ze graag lokaal en maatschappelijk impact willen maken. Dat is iets wat Ajax en Unibet steunen en was dus de reden om de winnaars uit te nodigen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials

Microsoftteams Image (3) (1)

Ajax en Unibet lanceren Pitch for Impact: maak kans op 2.500 euro

In samenwerking met Unibet lanceert Ajax Pitch for Impact. Via Pitch for Impact willen we graag helpen bij het realiseren van maatschappelijke projecten. Hierbij geven we iedereen de kans om zijn of haar initiatief tot leven te brengen en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials

Unibet 1280

Unibet nieuwe Official Partner Ajax

Ajax heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Unibet, aanbieder van online sportweddenschappen. Unibet is per direct onderdeel van de partnergroep van Ajax. De samenwerking volgt nadat Unibet op 8 juni 2022 een vergunning heeft gekregen voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland. Naast een commercieel partnership gaan Ajax en Unibet zich inzetten voor maatschappelijke projecten onder meer op het vlak van preventie van matchfixing, mentale gezondheid en verantwoord spelen.

Tags

  • #Unibet

Socials