Top 10 Goals | Afrikanen in het Ajax-shirt

Hoewel Ajax pas dit weekend weer in actie komt, is de Afrika Cup al in volle gang. Aan deze editie doen Sébastien Haller en Andre Onana mee, maar in het verleden zijn er veel meer Ajacieden actief geweest in de Afrika Cup. Hoog tijd om te kijken naar de mooiste doelpunten van Afrikanen in het shirt van Ajax.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

Huntelaarajax1280

De meest spraakmakende wintertransfers op een rij

Het is alweer bijna half januari. Dat betekent dat de transferwindow nog wagenwijd open staat. Tot nu toe versterkte Ajax zich met Brian Brobbey. Vorig jaar versterkte Ajax zich in januari met die andere spits: Sébastien Haller. Ook in het verleden is Ajax vaak actief geweest in januari. We hebben een overzichtje gemaakt van de meest spraakmakende wintertransfers.

Tags

  • #Historie

Socials

Unuvar Naci 1280

Ünüvar toont zijn thuis in Zaandam en vertelt over zijn ontwikkeling

Hij wordt al jaren bestempeld als één van de grootste parels uit de Ajax-jeugdopleiding. Naci Ünüvar maakte op 16-jarige leeftijd zijn profdebuut en niet veel later volgde zijn eerste wedstrijd in Ajax 1. Na een moeizaam eerste seizoen in Jong Ajax, vol fysieke en mentale tegenslagen, bloeit de kleine dribbelaar in het seizoen 2021/2022 weer helemaal op. In aanloop naar de hervatting van de Keuken Kampioen Divisie neemt Ünüvar ons mee naar zijn buurt in Zaandam en vertelt hij ook over zijn ontwikkeling.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Onana1280 Africacup

Onana start Afrika Cup met overwinning

Andre Onana heeft in de openingswedstrijd van de Afrika Cup direct drie punten gepakt met Kameroen. In het Stade Olembe waren De Ontembare Leeuwen met 2-1 te sterk voor Burkina Faso. Onana speelde de volle negentig minuten.

Tags

  • #Interlands
  • #Onana

Socials