De tien mooiste goals van de Ajax Vrouwen in 2021

Twee dagen na de gewonnen Klassieker is het tijd voor een mooi overzicht. Dit zijn de tien mooiste treffers van de Ajax Vrouwen in 2021.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

16A

Highlights Ajax Vrouwen - Feyenoord | Het perfecte voorbeeld

De beginfase was nog wat stroperig, maar vanaf de dertigste minuut begon het te lopen bij de Ajax Vrouwen. De ploeg van Danny Schenkel boekte een zeer verdiende Klassieker-zege op Feyenoord: 2-0, een resultaat dat later op de dag werd gekopieerd door Ajax 1. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax Vrouwen

Ajax Vrouwen winnen Klassieker en nemen revanche

De Ajax Vrouwen hebben zondag de Klassieker tegen Feyenoord overtuigend gewonnen. Het werd op sportcomplex de Toekomst 2-0 voor de Ajacieden. Na een doelpuntloos eerste bedrijf maakte Romée Leuchter met twee goals het verschil en zorgde er daarmee voor dat de Ajax Vrouwen als koploper de winterstop ingaan.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Spitsetraining1280

Zo leven de Ajax Vrouwen toe naar eerste Klassieker in Amsterdam

De eerste Klassieker bij de Ajax Vrouwen in Amsterdam staat zondag om 12:15 uur op het programma. Beide ploegen hebben evenveel punten op de ranglijst, maar Ajax heeft een wedstrijd minder gespeeld. Na de 4-1 nederlaag eerder dit seizoen in Rotterdam, is de ploeg van Danny Schenkel uit op revanche.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl