Top 10 Goals | Donny van de Beek

Donny van de Beek doorliep het klassieke pad van een Ajax-jeugdproduct. Hij kwam op jonge leeftijd in de opleiding en debuteerde op zijn achttiende in Ajax 1. Uiteindelijk kwam Van de Beek tot 175 officiële wedstrijden en 41 doelpunten. Op zijn 26e verjaardag zijn tien mooiste in Amsterdamse dienst.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

Vandebeek

De jeugdjaren van Van de Beek in beeld

Met de transfer van Donny van de Beek naar Manchester United vertrekt een boegbeeld van onze club. De inmiddels 23-jarige middenvelder kwam in 2008 naar de jeugdopleiding in Amsterdam en won veel, heel veel prijzen. Hij speelde samen met grote talenten, excelleerde in de UEFA Youth League, groeide door bij Jong Ajax en werd een steunpilaar in Ajax 1. Gelukkig hebben we de foto's nog...

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials

Vandebeek8

Van de Beek - Al z'n 41 Ajax-goals

Donny van de Beek maakte 41 goals voor Ajax 1. In deze video komen ze allemaal voorbij. Van zijn 1e tegen Molde tot zijn belangrijke doelpunten in de Champions League.

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials

Van De Beek 8

Van de Beek in cijfers: ervaren en doorslaggevend

Donny van de Beek kan buigen op een lange en prachtige periode bij Ajax. Na 175 officiële wedstrijden in het eerste vertrekt hij naar Manchester United. Tijd om in getal en beeld terug te blikken op de Ajax-jaren van Van de Beek.

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials