Top 10 Goals | Treffers van Tomás

Tomás Galásek droeg begin deze eeuw ruim tweehonderd keer het Ajax-shirt. Dankzij zijn voetbalgogme was de defensieve middenvelder uit Tsjechië zijn tegenstanders vaak de baas en scoorde hij enkele fraaie treffers met beide benen. Wij hebben ter ere van zijn geboortedag de tien mooiste op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

Galasek1280

Galásek: 'In Tsjechië vinden ze het ongelooflijk dat ik aanvoerder was bij Ajax'

Tomás Galásek, een bescheiden leider. De Tsjechische technicus maakte tussen 2000 en 2006 furore in het Ajax-shirt. Hij bereikte de magische grens van tweehonderd wedstrijden in Ajax 1 en veroverde in deze periode de landstitel (2x), de KNVB Beker (2x) én de Johan Cruijff Schaal (2x). De ex-Ajacied viert zondag 15 januari zijn vijftigste verjaardag, een mooi moment om bij te praten met de huidige assistent-bondscoach van Tsjechië.

Tags

  • #Galásek

Socials

Thumb Galasek

Tomás Galásek: ' Ajax-tijd heel mooi en succesvol'

Tomás Galásek was onlangs terug bij zijn oude club. De Tsjechische oud-Ajacied was weer even thuis in Amsterdam en ontmoette enkele oude bekenden. Galásek droeg tussen 2000 en 2006 in maar liefst 202 officiële duels het Ajax-shirt. De teamplayer pur sang, met dynamiet in de kicksen, schopte het ook tot aanvoerder. De sympathieke oud-speler werd vanzelfsprekend met egards ontvangen op de Toekomst.

Tags

  • #Galásek

Socials

Babel1920

Top 10 Goals | Betoverende treffers van Babel

Ryan Babel maakte begin 2004 op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in Ajax 1. De geboren Amsterdammer stond drie periodes onder contract in de Nederlandse hoofdstad en won onder meer twee landstitels en twee bekers bij Ajax. Ter ere van zijn geboortedag hebben we tien heerlijke treffers van Babel op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials