Top 3 Goals | Daniel de Ridder

Daniel de Ridder brak als 'kind van de club' door in seizoen 2004/2005. Het jaar daarvoor had hij al zijn debuut gemaakt glimpen van zijn klasse getoond op de rechterflank bij Ajax 1. Bij zijn basisdebuut in de hoofdmacht werd hij zelfs direct gekozen tot Man Of The Match. Mede vanwege zijn Amsterdamse achtergrond werd hij op handen gedragen door het publiek. In augustus 2005 vertrok de aanvaller naar Celta de Vigo. Omdat De Ridder veertig is geworden hebben we enkele mooie Ajax-goals van de aanvaller op een rij gezet.

Tags

  • #Top3Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

Deridder1920 2

De Ridder blikt terug: 'Mijn groeicurve is anders geweest'

Daniel de Ridder (39) is voetballer in ruste. En dat bevalt hem eigenlijk wel. Weg uit het dagelijkse stramien van het profbestaan. De oud-speler van onder meer Ajax en sc Heerenveen kon na zijn voetbalpensioen trainer worden. Of analist op tv, wat hij ook een tijdje heeft gedaan. Maar hij koos er zelf voor om rechten te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam en voelde zich direct vrij in zijn nieuwe rol. "Ik ben altijd iemand geweest met meerdere interesses."

Tags

  • #HEEAJA
  • #DeRidder

Socials

Interviewgeelen1920

Ajax start opleidingstraject voor oud-spelers

De contouren van het idee gingen al een tijd rond in het hoofd van Menno Geelen. In de afgelopen jaren sprak de commercieel directeur van Ajax regelmatig met oud-Ajacied Siem de Jong, mede daardoor werd zijn visie werkelijkheid. Ajax gaat meer oud-spelers en oud-speelsters aan de club binden en start een talentenprogramma voor spelers die gestopt zijn en aan een tweede carrière willen beginnen in het voetbal, buiten het veld.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Top 10 Goals Vanenburg

Top 10 Goals | Vanenburg 60 jaar

Gerald Vanenburg viert dinsdag zijn zestigste verjaardag. De oud-Ajacied won in de jaren '80 landstitels en bekers met de Amsterdammers. Ter ere van de verjaardag van de technische speler zetten wij tien heerlijke treffers op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials