Topduel van Ajax Vrouwen bij PSV afgelast

Ajax Vr 1280 2
Ajax Vr 1280 2

Het competitieduel PSV Vrouwen – Ajax Vrouwen is zondag afgelast. De aanhoudende regen maakte het in Eindhoven niet mogelijk om normaal en veilig te kunnen voetballen. Wanneer de topwedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen kan worden ingehaald is nog niet bekend.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het zijn toch al drukke tijden voor de Ajax Vrouwen. Woensdag spelen de Ajacieden van trainer Danny Schenkel een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Ook het speelschema van de Oranje Leeuwinnen kan het lastig maken om op korte termijn een geschikte nieuwe speeldatum te vinden.

Als er een nieuwe datum is ingepland, dan wordt dat zo snel mogelijk bekendgemaakt op de Ajax-kanalen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Grant 1280

Ajax Vrouwen met vertrouwen richting PSV: 'Vorige keer duidelijk signaal afgegeven'

Zondag om 12:15 uur staat de topper in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen op het programma: PSV - Ajax. De Amsterdammers hebben een goed gevoel overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen PSV, toen er met 5-1 werd gewonnen. We kijken terug op dat duel met de hoofdolspelers van toen: Romée Leuchter en Chasity Grant. Zij waren in november allebei betrokken bij drie doelpunten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

O17 1280

Programma jeugd: hervatting van de competitie

Er staat zaterdag een mix van competitie- en oefenwedstrijden op het programma voor de Ajax-jeugd. Zo gaat de O17 in de competitie op bezoek bij SC Heerenveen, spelen Ajax O18 en O15 een oefenduel en treedt de O13-1 in competitieverband op de Toekomst aan tegen Zeeburgia.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials