Topper PSV- Ajax weer onder leiding van Makkelie

Makkelie 1420
Makkelie 1420

Danny Makkelie fluit zondag de topper tussen PSV en Ajax in Eindhoven. De 38-jarige politieagent leidt deze wedstrijd voor het vijfde seizoen op rij.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Makkelie krijgt in Eindhoven assistentie van Hessel Steegstra en Jan de Vries. Jeroen Manschot is de vierde official en Rob Dieperink is vanuit Zeist de VAR, met Erwin Zeinstra aan zijn zijde.

Vorig seizoen eindigde de topper in een 1-1-gelijkspel. Dit jaar won Ajax de heenwedstrijd met de eclatante cijfers van 5-0.

De wedstrijd begint in het Philips Stadion om 14:30 uur. Als Ajax het duel wint neemt het de leiding over van de Eindhovenaren.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Klaassen 1280 Copyright Proshots 13029178

Acht vragen (& antwoorden) bij 250 Ajax-duels van Davy Klaassen

Davy Klaassen speelde zondag tegen FC Utrecht zijn 250e officiële wedstrijd in Ajax 1. Het is een mijlpaal om trots op te zijn. Klaassen is bovendien onderdeel van een selecte groep Ajacieden. Acht vragen (& antwoorden) bij de 250 duels van ‘Mister 1-0’.

Tags

  • #Klaassen250

Socials

Hlynssonlachen1280

Verslag | Ajax plaatst zich voor kwartfinale beker na negen treffers

Ajax heeft in de Johan Cruijff ArenA bijna de dubbele cijfers gehaald tegen de amateurs van Excelsior Maassluis. In de achtste finale van de KNVB Beker was de ploeg van Erik ten Hag veel te sterk voor de club uit de Tweede Divisie: 9-0. Danilo was met vier treffers de gevierde man.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAEXC

Socials