Training Day | Ajax richt focus op Vitesse

Nadat de laatste interlands zijn gespeeld, is het weer tijd voor clubvoetbal. Ajax richt zich volledig op de komende competitiewedstrijd tegen Vitesse. De clash met de Arnhemmers wordt zaterdag vanaf 21:00 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. In voorbereiding op de hervatting van de Eredivisie trainde de selectie van John van ’t Schip donderdagmiddag op sportcomplex de Toekomst. In deze Training Day zie je meer over de voorbereiding op het duel met Vitesse.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Gerelateerde artikelen

Boomen1920

Blessure voor Van den Boomen

Ajax kan voorlopig geen beroep doen op Branco van den Boomen. De middenvelder is afgelopen vrijdag geopereerd aan zijn linkerknie en werkt inmiddels op sportcomplex de Toekomst aan zijn herstel.

Tags

  • #VandenBoomen

Socials

Brobbey Actie1920 (1)

Samenvatting Almere City – Ajax

Ajax leek dicht bij een overwinning tegen Almere City, maar liep zondagmiddag in de blessuretijd alsnog tegen een gelijkspel aan: 2-2. De puntendeling is een domper na twee overwinningen op een rij in de Eredivisie onder trainer John van ’t Schip. Omdat er komende week interlands op het programma staan, spelen de Ajacieden op 25 november weer een Eredivisie-duel. Vitesse is dan in eigen huis de tegenstander.

Tags

  • #ALMAJA

Socials

Hato1920 (1)

Interland-alert | Hato debuteert in Oranje

In dit interland-alert hielden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Ajax-internationals. In deze en de afgelopen week kwamen veel Ajacieden uit voor hun land. 

Tags

  • #Interlands

Socials