Blessure voor Van den Boomen

Boomen1920
Boomen1920

Ajax kan voorlopig geen beroep doen op Branco van den Boomen. De middenvelder is afgelopen vrijdag geopereerd aan zijn linkerknie en werkt inmiddels op sportcomplex de Toekomst aan zijn herstel.

Tags

  • #VandenBoomen

Socials

"Ik bleef helaas last houden van mijn knie, het is fijn dat ik snel geopereerd kon worden. Voor mij is nu een periode van revalidatie van start gegaan. Als dat naar verwachting verloopt dan zal ik na de winterstop weer met het team kunnen meedraaien in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft", aldus Van den Boomen.

De 28-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van het Franse Toulouse en begon daarmee aan zijn tweede periode bij Ajax. In 2011 tekende hij op zestienjarige leeftijd een driejarig contract in Amsterdam. In 2014 vertrok Van den Boomen naar FC Eindhoven.

Gerelateerde artikelen

Vandenboomenplayermic1920

Player Mic | Dit is de training van Ajax met Branco van den Boomen

Hoe gaan spelers met elkaar om op trainingskamp? Wat voor dingen zeggen ze tijdens elkaar tijdens een oefensessie? Hoe voelt nieuwkomer Branco van den Boomen zich tussen zijn teamgenoten? We deden een microfoontje om bij de middenvelder. Dat gaf een mooie inkijk.

Tags

  • #PreSeason

Socials

BVDB Header Verhaal

Branco van den Boomen | Terug in Amsterdam

Met Branco van den Boomen heeft Ajax maandag een nieuwe speler gepresenteerd. De 27-jarige middenvelder keert terug bij de club waar hij negen jaar geleden vertrok.

Tags

  • #VandenBoomen

Socials

VAN DAMME LACH

Van Damme: 'Wielrennen is een uit de hand gelopen hobby geworden'

Jelle van Damme droeg begin deze eeuw het Ajax-shirt en zat in de kleedkamer met spelers als Zlatan Ibrahimovic, Cristian Chivu en Rafael van der Vaart. De Belg kwam tot 33 officiële wedstrijden in Amsterdamse dienst en speelde onder meer de UEFA Champions League-kwartfinale tegen AC Milan. In een item van Inside Ajax zochten we de oud-Ajacied op en spraken we onder meer over zijn tweede passie naast voetbal: wielrennen.

Tags

  • #VanDamme

Socials