Training Day | Ajax werkt ontspannen toe naar FC Groningen

Ajax werkte vrijdag in aanloop naar de tweede competitiewedstrijd van het seizoen onder warme omstandigheden een training af op sportcomplex de Toekomst. Zondagmiddag wacht FC Groningen tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Voordat Alfred Schreuder de pers te woord stond in de Johan Cruijff ArenA trainde hij met zijn selectie op de Toekomst. De oefensessie begon met een warming-up en een positiespel en werd afgesloten met partijtjes en een vorm waar de één tegen één-duels centraal stonden.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Gerelateerde artikelen

Schreuderpersco

Schreuder vol vertrouwen: 'Ik verwacht dat wij sterk zijn zondag'

Alfred Schreuder nam vrijdagmiddag in aanloop naar het Eredivisie-duel Ajax - FC Groningen plaats in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA. De oefenmeester keek vol vertrouwen uit naar de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. "We moeten in een hoog tempo op de helft van FC Groningen spelen."

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Thumb Ajax Unibet Afl1

Better Prepared l Kom in de flow voor Ajax – FC Groningen

In onze nieuwe rubriek ‘Better Prepared’ blikken we vooruit op de thuiswedstrijden van Ajax in de Eredivisie. Hein deelt boeiende statistieken en checkt de verwachtingen van fans voor Ajax – Groningen, maar eerst een korte terugblik op Fortuna Sittard – Ajax.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Brobbey Duim 1289

In beeld | Training op woensdagochtend breekt de week

Tussen twee Eredivisie-wedstrijden door trainde Ajax woensdagochtend op sportcomplex de Toekomst. Zaterdag werd Fortuna Sittard verslagen: 2-3. Komende zondag wacht FC Groningen in de eigen Johan Cruijff ArenA. Wij namen een kijkje op het trainingsveld.

Tags

  • #AJAGRO

Socials