In beeld | Training op woensdagochtend breekt de week

Brobbey Duim 1289
Brobbey Duim 1289

Tussen twee Eredivisie-wedstrijden door trainde Ajax woensdagochtend op sportcomplex de Toekomst. Zaterdag werd Fortuna Sittard verslagen: 2-3. Komende zondag wacht FC Groningen in de eigen Johan Cruijff ArenA. Wij namen een kijkje op het trainingsveld.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Op de Toekomst vlogen de zweetdruppels van het gelaat van de spelers. De Ajacieden trainden onder aangename temperaturen. Hoewel het kwik al naar de twintig graden steeg, was de oefensessie niet op het heetste moment van de dag. Al kregen de spelers wel regelmatig de kans om even te hydrateren.

Buiten de gebruikelijke positie- en partijspelletjes en rondo's werden de spelers door performance coach Youri Pegel flink aan het werk gezet. Hoewel de selectie het zwaar had, wilden Steven Berghuis en Jurriƫn Timber toch graag gebruikmaken van een fotomomentje met Pegel. Of was het juist even om de spierballen te showen?

Timber Pegel Berghuis 880

Verder bleef onze fotograaf gedurende de training aan de zijlijn gekluisterd en schoot nog veel meer prachtige plaatjes.

Gerelateerde artikelen

Vangaal Uefa Cup 1280

Ajax Doc | De eerste van Louis

Op 13 mei 2022 ging de Ajax Doc 'De eerste van Louis' in premiere bij ESPN. Het was op die dag precies dertig jaar geleden dat Ajax de UEFA Cup won in het Olympisch Stadion ten koste van Torino. In de documentaire blikken hoofdrolspelers Louis van Gaal en Danny Blind terug op de Europese campagne van het seizoen 1991/1992. De volle 45 minuten zijn nu volledige te zien op Ajax.nl en in de Ajax App.

Tags

  • #AJAXDOC

Socials

Taylor Replay Item 1280

Ajacieden stijlvol het seizoen in met nieuwe Replay-outfit: 'Mijn inspiratie is altijd de straat'

De Ajax-spelers kregen tijdens het trainingskamp in Oostenrijk hun nieuwe Replay-outfit voor het huidige seizoen. Ajax-host Aviv Levy nam een kijkje tijdens de passessie van Owen Wijndal, Kenneth Taylor, Jurriën Timber, Devyne Rensch en Sean Klaiber. Hij sprak daar ook met Replay-designer Paolo Mosca: 'De kleding moet jeugdig zijn, maar tegelijkertijd voor iedereen draagbaar.'

Tags

  • #Replay

Socials