Training Day | Vizier op topper tegen PSV

PSV-thuis. Na de overwinning in de UEFA Champions League op Rangers FC staat er zondag opnieuw een belangrijk duel op het programma voor de Ajacieden. De selectie werkte vrijdagochtend een training af in aanloop naar het duel met de Eindhovenaren.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Gerelateerde artikelen

Persco Schreuder PSV 1280

Schreuder over duel met PSV: 'Als wij thuis spelen zijn we lichtelijk favoriet'

"Het gaat zondag heel interessant worden." Alfred Schreuder nam vrijdagmiddag in aanloop naar de Eredivisie-topper tegen PSV plaats achter de microfoon in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA. De oefenmeester gaf een korte update over de ziekenboeg, liet zich kort uit over Dusan Tadic en Steven Bergwijn en blikte vooruit op het treffen met de Eindhovenaren.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Better Prepared 1280

Better Prepared | Dit moet jij weten over de 133e wedstrijd tegen PSV

De topper tegen PSV komt eraan. In deze Better Prepared praten wij je helemaal bij over het belangrijke duel met de Eindhovenaren. Daarnaast lichten we, na elf competitiewedstrijden, enkele opvallende Ajax-statistieken uit en peilen we de verwachtingen bij de fans voor de topper.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Tadic UEL 1280

De mogelijke tegenstanders van Ajax in de UEFA Europa League

Het Europese avontuur van Ajax gaat na de winterstop verder in de UEFA Europa League. De ploeg van Alfred Schreuder eindigde op plek drie in de UEFA Champions League en speelt in februari een tussenronde tegen een nummer twee uit de Europa League. Wie dat kunnen zijn, lees je hieronder.

Tags

  • #UEL

Socials