In beeld | Klaassen weer voor de eerste keer op het veld

Klaassen training
Klaassen training

Maandag tekende hij een contract in Amsterdam, dinsdag trainde hij voor de eerste keer weer mee: Davy Klaassen is definitief terug bij Ajax. In een warm jack met z'n nieuwe rugnummer zes, nam hij deel aan de oefensessie onder leiding van trainer Erik ten Hag.

Tags

  • #DavyIsHome

Socials

00:00/00:00
  • Auto

Terug op het trainingsveld bij de club waar hij successen vierde. Een dag eerder liet hij al weten ontzettend blij te zijn dat hij zich weer Ajacied mag noemen. "Dit voelt weer als thuis. Ik wilde gewoon echt terug naar Ajax. Toen de club zich meldde, duurden de dagen daarna wel heel erg lang.''

Wil je de eerste beelden van de 27-jarige middenvelder zien op het trainingsveld? Check deze fotoslider:

Hoewel Klaassen even in de spotlights stond vanwege z'n terugkeer, werd er dinsdag gewoon weer hard getraind. Zonder een aantal internationals, die zijn uitgevlogen om voor hun land uit te komen. Toch hebben we nog een paar mooie plaatjes voor je op een rijtje gezet.

Tags

  • #DavyIsHome

Socials

Gerelateerde artikelen

HEADERKLAASSEN

Davy Klaassen keert terug bij Ajax

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Davy Klaassen en Werder Bremen over de overgang van de speler naar Ajax. De middenvelder tekende in Amsterdam een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft tot en met 30 juni 2024. Ajax betaalt een transfersom van elf miljoen euro aan Werder Bremen, dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal 14 miljoen euro.

Tags

  • #DavyIsHome

Socials

Noa Lang

Ajax en Club Brugge akkoord over Noa Lang

Ajax en Club Brugge hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Noa Lang. De Belgische club huurt de aanvaller eerst van Ajax en uiterlijk 1 juli 2021 zal de huur worden omgezet in een permanente transfer. Lang stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #Lang

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl