Transfer Botman naar OSC Lille aangepast

Sven Botman
Sven Botman

Ajax en OSC Lille bereikten op 31 juli jongstleden een akkoord over de transfer van Sven Botman. De inhoudelijke details met betrekking tot deze transfer zijn echter gewijzigd.

Tags

  • #Botman

Socials

De Franse club huurt Botman eerst van Ajax en uiterlijk 1 juli 2021 zal de huur worden omgezet in een permanente transfer. Daarvoor zullen eerst nog enkele formaliteiten moeten worden vervuld.

Botman (Badhoevedorp, 12 januari 2000) maakte op 17 augustus 2018 zijn debuut in het betaald voetbal in de wedstrijd Roda JC - Jong Ajax (2-1). In totaal speelde hij 28 officiële wedstrijden voor het beloftenelftal van Ajax, waarin hij 2 keer scoorde. Het afgelopen seizoen kwam de speler op huurbasis uit voor sc Heerenveen en verlengde recent zijn contract in Amsterdam met 1 jaar.

Tags

  • #Botman

Socials

Gerelateerde artikelen

Botman 3

Ajax en OSC Lille akkoord over transfer Botman

Ajax heeft overeenstemming bereikt met OSC Lille over de overgang van Sven Botman naar de Franse club. De centrale verdediger stond bij Ajax nog tot en met 30 juni 2023 onder contract.

Tags

  • #Botman

Socials

DSC2481

Trainingsdag #4 | Focus op de jeugd en herstellen na Matchday

Woensdag is Ajax voor de 5e dag op trainingskamp in Oostenrijk. Dinsdag was een wedstrijddag en won Ajax met 0-2 van Wolfsberger AC, daarom is het vandaag de 4e trainingsdag. De focus ligt vooral op de talenten, daarnaast zien we de hersteltraining.

Tags

  • #PreSeason

Socials