Trotse Bassey arriveert met ‘big smile’ in Oostenrijk

Keurig Header 1420
Keurig Header 1420

Calvin Bassey mag zich officieel Ajacied noemen. De 22-jarige verdediger tekende woensdag zijn contract in Oostenrijk en sloot met een brede glimlach direct aan bij de selectie. Van de medische keuring in Amsterdam tot zijn aankomst in het Alpenland; de camera was erbij.

Tags

  • #Bassey

Socials

Na het succesvol doorlopen van de medische keuring vertrok Bassey naar Oostenrijk om zich bij zijn nieuwe teamgenoten te voegen.


Tot slot sprak Bassey ook nog enkele Nederlandse woorden op ons Twitter-kanaal. Kortom; Bassey is Ajacied en daar is hij blij mee!

Gerelateerde artikelen

Header 880

Ajax en Rangers FC bereiken akkoord over Calvin Bassey

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Rangers FC en Calvin Bassey over de transfer van de verdediger naar Amsterdam. De Engels Nigeriaanse speler heeft een contract bij Ajax getekend dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2027. Ajax betaalt een transfersom van EUR 23 miljoen aan Rangers FC. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen naar EUR 26,5 miljoen.

Tags

  • #Bassey

Socials

Team 880

Liveblog Oostenrijk | Ajacieden terug in Amsterdam

Welkom in het liveblog voor het trainingskamp in Oostenrijk. De Ajacieden waren van zondag 17 juli tot en met zaterdag 23 juli in Bramberg am Wildkogel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In dit liveblog kan je alles teruglezen over de trainingsweek in het Alpenland.

Tags

  • #PreSeason
  • #Oostenrijk

Socials