Trotse Timber wint twee prijzen: 'Ik besef het nog niet helemaal'

Jurriën Timber werd dinsdag de man van de avond bij de Eredivisie Awards. De Ajacied won twee prijzen: Talent van het Jaar en Speler van het Jaar. Na afloop stond Timber trots voor de camera. "Ik ga hier wel even van genieten."

Tags

  • #Timber

Socials

"Als je twee prijzen op één avond wint, ben je wel de man van de avond denk ik", begon Timber. "Ik besef het nog niet helemaal, maar het is een moment waarop ik trots kan zijn. Ik ga er wel even van genieten."

De aanwezigheid van oud-ploeggenoot Sébastien Haller was erg mooi volgens de verdediger. "Het was leuk om hem even te zien en te spreken. Hij zit in een lastige periode maar daarom is het goed dat hij hier is. Het is een hele positieve jongen en dat laat hij vandaag weer zien."

Gerelateerde artikelen

Timber Award 1280

Timber valt in de prijzen bij Speler van het Jaar Gala

Jurriën Timber heeft een unieke prestatie geleverd. De Ajax-verdediger is op het Speler van het Jaar Gala twee keer in de prijzen gevallen. Hij won een award voor zowel het Talent van het Jaar in de Eredivisie als de Speler van het Jaar in de nationale competitie. Het Speler van het Jaar Gala wordt georganiseerd door ESPN.

Tags

  • #Timber

Socials

Header 1280 NL

In beeld | Ajacieden bereiden zich voor op Cambuur

Ajax heeft woensdagmiddag een training afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. De ploeg van Alfred Schreuder bereidde zich voor op de tweede thuiswedstrijd van de competitie zaterdag tegen Cambuur Leeuwarden.

Tags

  • #ajacam

Socials

Debutant FC Groningen Sanchez 1280

Zo kijken Sánchez en Baas terug op hun debuut: 'Beetje bij beetje wil ik mij laten zien'

Zowel Jorge Sánchez als Youri Baas maakte afgelopen zondag zijn debuut in Ajax 1 tegen FC Utrecht. De Mexicaan is sinds deze zomer Ajacied, linksback Baas maakte al flink wat minuten in Jong Ajax. Beiden kijken terug op een geslaagde entree. "Het kwam wat onverwacht, maar zodra ik het veld instapte ging het prima en was ik gefocust op wat ik moest doen."

Tags

  • #Sánchez
  • #Baas

Socials