Tuchtcommissie betaald voetbal spreekt Edson Álvarez vrij

Edson Alvarez Rood
Edson Alvarez Rood

De rode kaart die Edson Álvarez in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse kreeg, is geseponeerd. Dit maakte de KNVB vrijdagochtend bekend. Alvarez is zodoende zondag inzetbaar tegen FC Groningen.

Tags

  • #GROAJA

Socials

De Mexicaan ontving zijn rode kaart van Pol van Boekel, die de vermeende charge zelf niet had gezien. De VAR zag er een opzettelijke overtreding in waarop Álvarez rood kreeg. De tuchtcommissie is echter een andere mening toegedaan en sprak de Ajacied vrij.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Antony 7 (2)

Liveblog Ajax - Vitesse: Antony for president!

Dit is het liveblog van Ajax – Vitesse, de topper uit de Eredivisie die door de Ajacieden met 2-1 is gewonnen. Blijf via ons liveblog continu op de hoogte van de laatste updates uit de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Tenhagpersco (2)

Ten Hag: 'Botsing van stijlen'

Erik ten Hag noemt de loting van de poulefase in de UEFA Champions League een 'botsing van stijlen'. De trainer van Ajax roemt Liverpool om z'n gegenpressing en ziet in Atalanta juist een 'pressingmachine'. Het Deense FC Midtjylland completeert groep D. "Het is een uitdagende poule", vertelde Ten Hag op de persconferentie naar aanleiding van de loting.

Tags

  • #UCL

Socials

Tadic 8 (2)

Ajax treft Liverpool, Atalanta en Midtjylland

Ajax treft in de groepsfase van de UEFA Champions League Liverpool, Atalanta en FC Midtjylland in poule D. Dat wees de loting donderdagmiddag uit. Later (uiterlijk vrijdag, 23:59 uur) wordt het speelschema bekend. De eerste speelronde van de Champions League staat gepland voor dinsdag 20 en woensdag 21 oktober.

Tags

  • #UCL

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl