UEFA Youth League-duel Ajax O18 live te zien op Ziggo Sport

Header Artikel Kalokoh 1280
Header Artikel Kalokoh 1280

De wedstrijd in de UEFA Youth League tussen Ajax O18 en MTK Boedapest is woensdag live te zien op Ziggo Sport. Het duel in de tussenronde van het Europese clubtoernooi voor jeugdteams is om 18:00 uur begonnen in Hongarije. De tussenstand is 0-0.

Tags

  • #UYL

Socials

Ajax eindigde als nummer twee in de groepsfase van de Youth League. De Amsterdamse talenten namen het in de eerste zes duels op tegen Napoli, Rangers FC en Liverpool. De Engelse grootmacht plaatste zich als groepshoofd direct voor de volgende ronde.

Alle nummers twee uit de Youth League, waaronder Ajax, spelen een tussenronde tegen een van de acht winnaars van het Champions Path. De winnaars van deze duels kwalificeren zich voor de achtste finale van het hoogste Europese clubtoernooi voor jeugdteams.

Tags

  • #UYL

Socials

Gerelateerde artikelen

Header Hato 1280

Highlights Napoli - Ajax O18 | Belangrijke gelijkmaker Hato

Ajax O18 heeft een belangrijk punt gepakt in de UEFA Youth League op bezoek bij Napoli. De ploeg van Frank Peereboom kwam met 1-0 achter en speelde lang met tien man, maar kwam enkele minuten voor tijd op 1-1. Jorrel Hato schoot Ajax O18 met een prachtige actie naast de Italianen. Met het punt op zak staat Ajax O18 tweede in de poule achter de leeftijdsgenoten van Liverpool.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials

Header Kalokoh 1280

Kalokoh: 'Ik wil mensen langs de kant laten genieten'

David Kalokoh, buitenspeler van Ajax O18, speelt woensdag met zijn ploeg in de tussenronde van de UEFA Youth League tegen MTK Boedapest. De Ajacied kijkt uit naar het duel in Hongarije. "Het is één wedstrijd, een tweede kans krijgen we niet."

Tags

  • #UYL
  • #Kalokoh

Socials