UEFA Youth League-duel Ajax O18 te zien op Ziggo Sport

O18 2223 1280 2022 08 27 Ajax O18 Excelsior O18 0005 (1)

De wedstrijd in de UEFA Youth League tussen Ajax O18 en Liverpool is woensdag live te zien op Ziggo Sport. Het vijfde groepsduel wordt vanaf 16:00 uur gespeeld op sportcomplex de Toekomst.

• #UYL
  • #AjaxO18

De ploeg van Frank Peereboom verloor de eerdere ontmoeting in Liverpool met ruime cijfers: 4-0. Twee weken terug pakte Ajax O18 een belangrijk punt in de Youth League op bezoek bij Napoli. In Italië kwamen de Ajacieden met 1-0 achter. Ook speelden de Amsterdammers lang met tien man. Enkele minuten voor tijd schoot Jorrel Hato Ajax O18 met een prachtige actie naast de Italianen.

Stand
Na vier wedstrijden in de Youth League, de UEFA Champions League voor aanstormend voetbaltalent, hebben de Amsterdammers zeven punten. Daarmee staat Ajax O18 op plek twee in groep A van de Youth League. Koploper Liverpool heeft twaalf punten.

Rangers FC verzamelde drie punten, terwijl hekkensluiter Napoli slechts één punt behaalde.

De uitzending begint woensdag vijf minuten voor de aftrap om 15:55 uur en is live te volgen op Ziggo Sport.