Ünüvar: 'Ik wil bij Ajax slagen'

Naci Ünüvar zette maandag zijn handtekening onder een contract dat hem tot en met juni 2026 aan Ajax verbindt. De negentienjarige Ajacied kijkt terug op een goede trainingsweek in De Lutte en blikt vooruit op het komende seizoen. "Fit blijven en kansen met beide handen aangrijpen."

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Het was volgens Ünüvar een normale dag met een speciaal tintje. "Ik heb gewoon getraind vandaag, maar het was wel iets specialer dan normaal. Mijn doel is om bij Ajax te slagen, dat is nooit veranderd. Nu kan ik de laatste stappen gaan zetten." De middenvelder heeft een goed seizoen bij Jong Ajax achter de rug waarin hij het record voor het aantal doelpunten en assists bij de beloftenploeg heeft verbroken. "Dat zegt dat het goed gaat en daar ben ik trots op."

Klik
Ünüvar beleefde daarnaast een goede week in De Lutte. "We hebben twee wedstrijden gespeeld en veel getraind. Ik ben fitter geworden en kijk met een goed gevoel terug." De klik met Mohamed Ihattaren is er in ieder geval. "Hij speelt natuurlijk op rechts en ik in de as waardoor we elkaar makkelijk vinden. We houden allebei van voetbal en voelen elkaar goed aan. De band is goed."

"Minuten maken in Ajax 1." Dat is Ünüvar zijn doel voor dit seizoen. "In de voorbereiding moet ik het laten zien en de kansen die er zijn met beide handen aangrijpen."

Gerelateerde artikelen

Naci Header 880

Contractverlenging voor Naci Ünüvar

Ajax en Naci Ünüvar hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2023. De vernieuwde verbintenis van de aanvallende middenvelder loopt tot en met 30 juni 2026. Ünüvar zit sinds de voorbereiding op het nieuwe seizoen in kleedkamer 1, hij krijgt de kans om zich te bewijzen bij het eerste elftal.

Tags

  • #Ünüvar

Socials