Zo kijken Ünüvar en Aertssen terug op het duel met SV Meppen (3-0): 'Prima eerste helft'

Zowel Naci Ünüvar als Olivier Aertssen kijkt met een positief gevoel terug op de eerste oefenoverwinning van het seizoen. SV Meppen werd met 3-0 verslagen. Ünüvar leverde met zijn hak nog een prachtige assist op de 3-0 van Sontje Hansen. "Het was een mooie aanval."

Tags

  • #PreSeason
  • #DeLutte

Socials

De negentienjarige middenvelder speelde een halve wedstrijd voor Ajax en maakte daarin een goede indruk. "Ik voel me superfit, ik ben ook fit. De trainingen gaan lekker voor mijn gevoel. Ik wil deze lijn doorpakken."

Ook voor Aertssen was het een prachtige avond. Hij maakte tegen SV Meppen zijn officieuze debuut in Ajax 1. "Sowieso dat ik al mee mocht op trainingskamp vond ik al mooi. Dat ik dan nu ook tegen SV Meppen mijn debuut mocht maken, was ik wel heel blij mee. Voor mijn gevoel is het ook wel lekker gaan."

Geen plankenkoorts
De verdediger had geen last van plankenkoorts. Hij viel in de tweede helft in en hield de nul met zijn teamgenoten. "De zenuwen vielen wel mee. Natuurlijk is het wel even spannend. Maar als het eenmaal lekker gaat op het veld, dan valt dat allemaal weg."

Ünüvar kwam met maandag met de ploeg aan in De Lutte. Diezelfde avond volgde nog een bosloop. Allemaal om straks fit aan het seizoen te beginnen. "Het doel van dit trainingskamp is om sterker en fitter te worden. We hebben nog een paar dagen te gaan. Ik hoop ook in de tweede wedstrijd tegen SC Paderborn mijn minuten te pakken."

Gerelateerde artikelen

Trainersduo 1280

Oefenduel met SC Paderborn live te zien bij Ziggo

De oefenwedstrijd tussen Ajax en SC Paderborn is op dit moment live te zien bij Ziggo Sport. Het tweede duel in De Lutte vormt het sluitstuk van de eerste trainingsweek van de voorbereiding op seizoen 2022/2023.

Tags

  • #PreSeason
  • #DeLutte

Socials