Update brand spandoek

Lineupduel1280

Voor het duel Ajax - Feyenoord heeft een spandoek van de sfeeractie vlam gevat in de gracht. Hierdoor begon de wedstrijd enkele minuten later.

• #AJAFEY

Het doek was van brandvertragend materiaal.

Dankzij bluswerk van stewards en supporters kwam het vuur onder controle. Er zijn geen gewonden gemeld.

• #AJAFEY

Licha1280

Highlights Ajax – Feyenoord | Meeslepend Klassieker-gevecht

Ajax heeft zondag voor de zesde keer op rij De Klassieker tegen Feyenoord gewonnen. In een meeslepende wedstrijd die niet groot was, maar wel alles in zich had, werd het uiteindelijk 3-2. Antony kroonde zich tot matchwinner met zijn goal in de 86e minuut.

• #AJAFEY

Groep1280

Verslag I Antony beslist Klassieker in slotfase na zinderend duel

Ajax heeft zondagmiddag De Klassieker na een doelpuntrijk duel winnend afgesloten. De Amsterdammers kwamen na een tegenvallende openingsfase vroeg in het duel op achterstand. Sébastien Haller scoorde halverwege de eerste helft de gelijkmaker, maar kort daarna nam Feyenoord opnieuw de leiding. Diep in de tweede helft kwam Ajax na een prachtige goal van Dusan Tadic op gelijke hoogte, waarna Antony de comeback compleet maakte in de slotfase: 3-2.