Van Boekel scheidsrechter in Waalwijk

Van Boekel 1920
Van Boekel 1920

Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met RKC. Ajax speelt zaterdagavond om 21:00 uur in Waalwijk.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Van Boekel wordt in Brabant geassisteerd door Charles Schaap en Maarten Ketting. Erwin Blank is de vierde official en Ingmar Oostrom is de VAR van dienst.

De 48-jarige arbiter floot Ajax vorig seizoen twee keer in de Eredivisie. Op 8 januari 2023 tijdens het uitduel met NEC (1-1) en op 19 februari van dit jaar in de Johan Cruijff ArenA tegen Sparta: 4-0.

Gerelateerde artikelen

1972 Cruijff 1920

On This Day | Eerste Wereldbeker

Op 28 september 1972 won Ajax voor de eerste keer in de clubhistorie de Wereldbeker. In de eindstrijd werd het Argentijnse Independiente over twee duels verslagen. Dankzij doelpunten van Johnny Rep (2) en Johan Neeskens in Amsterdam (3-0) ging de beker naar de Ajacieden. Het eerset duel in Argentinië eindigde in 1-1.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

HL RKC 1280

Highlights RKC - Ajax | Trefzekere tweede helft

Ajax heeft zaterdagavond tegen RKC een belangrijke zege geboekt. De Ajacieden keken in de rust tegen een 1-1-gelijkspel aan, maar in het tweede bedrijf namen Steven Berghuis en Brian Brobbey het team op sleeptouw. Het tweetal stelde zodoende de overwinning veilig in Waalwijk: 1-4.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Thumb Galasek

Tomás Galásek: ' Ajax-tijd heel mooi en succesvol'

Tomás Galásek was onlangs terug bij zijn oude club. De Tsjechische oud-Ajacied was weer even thuis in Amsterdam en ontmoette enkele oude bekenden. Galásek droeg tussen 2000 en 2006 in maar liefst 202 officiële duels het Ajax-shirt. De teamplayer pur sang, met dynamiet in de kicksen, schopte het ook tot aanvoerder. De sympathieke oud-speler werd vanzelfsprekend met egards ontvangen op de Toekomst.

Tags

  • #Galásek

Socials