Van den Bighelaar: 'Blij dat we eindelijk de rust hadden'

Marjolijn van den Bighelaar scoorde twee keer in het met 5-0-gewonnen duel met VV Alkmaar. De aanvoerder reageert na afloop verheugd.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De 5-0-zege op VV Alkmaar was voor Ajax een mooi einde van een - door de zeperd tegen Feyenoord - vervelende week. Marjolijn van den Bighelaar beaamt dat: "Iedereen heeft het gezien en het hakte er goed in. Maar uiteindelijk kan je alleen leren van fouten."

Vandaag was geduld een schone zaak wist de aanvoerder: "Ik was blij dat we de rust hielden en dat we geen gekke dingen gingen doen. En je ziet het: Uiteindelijk valt-ie. Ik vind het mooi wat we tweede helft konden opbrengen en dat iedereen z’n steentje bijdroeg."

Na een enkelblessure maakte Van den Bighelaar twee weken terug haar rentree: "Ik ben ook op zoek naar ritme en voel me elke week fitter worden. Ik ben supertrots en blij met waar ik nu sta. Ik ben helemaal terug, maar ik moet op sommige momenten nog wel wat rustiger zijn."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax VV Alkmaar Juichen Noordam

Ajax Vrouwen boeken ruime zege op VV Alkmaar

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond een overtuigende overwinning behaald op VV Alkmaar. Goals van Marjolijn van den Bighelaar (2x) en Nadine Noordam hielpen de thuisploeg aan een 3-0-tussenstand. De invallers Nikita Tromp en Chasity Grant bepaalden de eindstand op 5-0.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials