Van der Eijk fluit thuisduel met RKC

Van Der Eijk 1280
Van Der Eijk 1280

Sander van der Eijk is komende zondag de scheidsrechter bij Ajax - RKC. De 31-jarige arbiter wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door Dyon Fikkert en Maarten Ketting. De VAR bij deze wedstrijd is Robin Gansner. Het eerste fluitsignaal gaat zondag om 16:45 uur.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Ajax treft in RKC de nummer negen van de Eredivisie. Eerder dit seizoen wonnen de Amsterdammers met 1-4 in Noord-Brabant. Bij rust stond het nog 1-1. Ajax nam in de tweede helft afstand in Waalwijk.

Voor scheidsrechter Van der Eijk is het zijn zevende wedstrijd van het Eredivisie-seizoen. Hij floot dit jaar nog geen wedstrijd van Ajax. In de zes competitieduels hiervoor trok hij negentien gele kaarten en twee rode kaarten.

Gerelateerde artikelen

Alvarez Close Voor HL 1280

Highlights FC Twente – Ajax l Kwartfinale KNVB Beker is een feit

Ajax blijft aan de winnende hand onder John Heitinga. In Enschede werd ten koste van FC Twente de laatste acht van de KNVB Beker bereikt. Mohammed Kudus tekende donderdagavond in de zeventigste minuut voor de enige goal van de wedstrijd, waardoor Ajax de competitiezeges op Excelsior (1-4) en SC Cambuur (0-5) een goed vervolg gaf.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #TWEAJA

Socials

Kudus Reactie 1280

Kudus: 'Derde zege op rij geeft ons een enorme boost'

Mohammed Kudus was donderdag met zijn doelpunt beslissend in de bekerontmoeting met FC Twente: 0-1. De Ghanees sloeg in de Grolsch Veste op fraaie wijze toe en bezorgde Ajax, naar later bleek, een plek in de kwartfinale van het bekertoernooi. In de catacomben van het Twentse stadion blikte de matchwinnaar trots terug. ''Deze derde zege op rij geeft ons een enorme boost'', stelt Kudus met een smile.

Tags

  • #TWEAJA
  • #Kudus

Socials