Van der Gragt klaar voor PSV: 'Wordt een mooie wedstrijd'

Stefanie van der Gragt is klaar voor de topper tegen PSV Vrouwen. De verdediger was dit nog prille seizoen al belangrijk voor Ajax Vrouwen en is vastbesloten de goede lijn dit weekend door te trekken.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen hebben de afgelopen wedstrijden gewonnen en zijn -net als PSV- nog ongeslagen in de Vrouwen Eredivisie. Danny Schenkel heeft vol vertrouwen op een goede uitslag tegen de Eindhovense dames.

"De voorbereiding was goed. Het begin van de competitie ook prima met twee gespeeld, zes punten. En vorige week vrijdag hebben we PEC Zwolle verslagen voor de Eredivisie Cup. Als ik ook zie hoe de meiden er fysiek voor staan op de training, dan ga ik met een goed gevoel richting zondag."

Klaar voor PSV
Van der Gragt ondersteunt die woorden. "We hebben veel goals gemaakt, het gaat goed. We proberen nog wel ons positiespel te verbeteren, maar ik denk dat we bij vlagen goed voetbal spelen."

Toch blijft Ajax Vrouwen - PSV Vrouwen altijd een speciale wedstrijd. "Jammer dat er geen publiek bij kan zijn, maar wij zijn er klaar voor", merkt Van der Gragt.

"Bij zo'n wedstrijd komt wel iets meer spanning kijken", waarschuwt Schenkel wel. "Die meiden weten ook dat PSV een behoorlijke ploeg is. Ze moeten aan de bak, maar ook ik denk dat ze er klaar voor zijn."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Copyright Proshots 9172063

Ajax Vrouwen winnen ruim bij VV Alkmaar

De Ajax Vrouwen hebben goede zaken gedaan tegen VV Alkmaar. De ploeg van trainer Danny Schenkel was met 0-4 te sterk en gaf de gewonnen openingswedstrijd tegen FC Twente zodoende een goed vervolg.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials