Van der Gragt redt punt voor Oranje Leeuwinnen

Gragt
Gragt

Stefanie van der Gragt heeft met een late treffer tegen Tsjechië een punt gered voor de Oranje Leeuwinnen. Daarmee voorkwam ze dat Nederland grote schade opliep in de WK-kwalificatie.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials

De Oranje Leeuwinnen zouden eigenlijk vrijdag al in actie komen tegen de Tsjechen, maar door sneeuwval werd het duel naar zaterdag verplaatst. De ploeg van Mark Parsons had het erg moeilijk met Tsjechië, waar eerder in de kwalificatiecyclus ook niet van gewonnen werd.

Nadat Daniëlle van de Donk de 1-1 had gemaakt, kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Een punt leek er niet meer in te zitten, maar in de slotfase kopte Van der Gragt de 2-2 binnen. Zodoende blijft de koppositie in de poule behouden.

Overigens was ook Victoria Pelova in de basis begonnen. De spelmaker werd in de tweede helft gewisseld.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials

Gerelateerde artikelen

Juichfotoajaxvrouwen1280

Ajax Vrouwen verslaan Excelsior

De Ajax Vrouwen hebben zondag een kleine thuiszege op Excelsior geboekt. Op sportcomplex de Toekomst werd het 2-0 voor de ploeg van trainer Danny Schenkel. De goals werden in de eerste helft gemaakt door Romée Leuchter en Victoria Pelova.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumbvroiuwen

Highlights Ajax Vrouwen - Excelsior

De Ajax Vrouwen boekten een degelijke overwinning op Excelsior. Op sportcomplex de Toekomst werd het 2-0, door doelpunten van Romée Leuchter en Victoria Pelova.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Kopfoto Stefanievdg

Work hard, play hard | Van der Gragt over knallen, vallen en weer opstaan

Het is zinderend heet op sportcomplex de Toekomst wanneer Stefanie van der Gragt (28) na de ochtendtraining over het terrein wandelt. Een blauwe zomerjurk, teenslippers aan haar voeten, het lijkt wel Spanje; de plek waar de Noord-Hollandse verdedigster tot voor kort op het veld stond. Na 2 jaar bij FC Barcelona, was het tijd om weer naar huis te gaan. En thuis? Dat is Ajax.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl