Victoria Pelova verkozen tot Speelster van het Jaar

Thumbpelova
Thumbpelova

Victoria Pelova is Speelster van het Jaar geworden bij de Ajax Vrouwen. Het is de eerste keer dat deze prijs wordt uitgedeeld. De speelster van het jaar wordt gekozen door de Ajax-supporters en technische staf.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Pelova kwam dit seizoen in alle 27 gespeelde wedstrijden in actie. Daarin maakte ze twee treffers en gaf ze vijf assists.

Afgelopen zondag zette ze nog de eindstand op het scorebord in de 3-5-overwinning bij ADO Den Haag. Pelova speelde voor haar komst naar Amsterdam bij de club uit Den Haag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

200702 Pelova

#DEDICATED - Victoria Pelova

Victoria Pelova keert terug naar de plek waar haar carrière begon: Concordia. Een portret waarin ze vertelt over de weg naar de top, hoe ze zover is gekomen bij de Ajax Vrouwen en over de moeilijkste periodes tijdens haar loopbaan.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Lewerissathumboptie2

Afscheidsinterview | De drie bewogen Ajax-jaren van Vanity Lewerissa

Vanity Lewerissa speelde zondagmiddag met de Ajax Vrouwen haar allerlaatste duel in het betaalde voetbal. Ze gaf haar afscheidswedstrijd kleur met twee doelpunten. In dit interview vertelt ze over haar drie jaar bij haar droomclub, die werden getekend door hoge pieken, maar ook hele diepe dalen.

Tags

  • #Lewerissa

Socials

Lewerissa6

Ajax Vrouwen winnen slotduel na spectaculair einde

De Ajax Vrouwen hebben zondag op knappe wijze de slotwedstrijd van het seizoen gewonnen. Op bezoek bij ADO Den Haag keek de ploeg van Danny Schenkel lang tegen een 2-0-achterstand aan, maar werd na een spectaculaire slotfase uiteindelijk met 3-5 gewonnen. Nikita Tromp en Vanity Lewerissa scoorden ieder twee keer, terwijl Victoria Pelova tegen haar oude club het slotakkoord verzorgde.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl