Van der Most en Bakker langer bij Ajax Vrouwen

Vandermost1280
Vandermost1280

Liza van der Most en Eshly Bakker hebben opnieuw hun contract bij de Ajax Vrouwen verlengd. De routiniers zetten hun handtekening onder een contract dat ze respectievelijk tot 2023 en 2022 aan de club verbindt.

Tags

  • #VanderMost
  • #Bakker

Socials

Van der Most werd op 8 oktober 1993 geboren in Bogotá, Colombia. De 27-jarige verdediger komt al sinds de oprichting van de Ajax Vrouwen voor het team uit en heeft veruit de meeste wedstrijden voor de Ajax Vrouwen gespeeld. In totaal kwam ‘Miss Ajax’ 190 wedstrijden voor de Amsterdammers uit en scoorde ze vier keer.

Ook Bakker (Amsterdam, 10 februari 1993) heeft al behoorlijk wat jaren bij de Ajax Vrouwen achter de rug. De 28-jarige aanvaller kwam tussen 2012 en 2016 voor de Ajax Vrouwen uit, waarna ze een uitstap maakte naar FC Twente en later MSV Duisberg. In 2018 keerde Bakker terug naar Amsterdam. In totaal speelde ze 167 wedstrijden in het rood-wit, waarin ze vijftig doelpunten maakte.

Tags

  • #VanderMost
  • #Bakker

Socials

Gerelateerde artikelen

THUMBLIZA2

Liza van der Most | Wat ik over mijzelf leerde in een jaar zonder voetbal

Liza van der Most postte kort na haar comeback van een zware knieblessure op haar Instagram dat ze zich sterker voelde dan ooit. Dat ze juist ook op mentaal gebied gegroeid was tijdens haar herstel. Maar waar zat die mentale groei dan precies in? Wat zijn de lessen van tien maanden revalideren in een coronajaar? Van der Most vertelt haar verhaal.

Tags

  • #VanderMost

Socials

Header

Ook de Ajax Vrouwen gestart met voorbereiding

Ook voor de Ajax Vrouwen is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Op sportcomplex de Toekomst werkte een kleine groep speelsters dinsdagochtend de eerste training af.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl