Van Diemen vertrekt van Ajax Vrouwen naar Feyenoord

Vandiemen1280
Vandiemen1280

Samantha van Diemen vertrekt bij de Ajax Vrouwen. Ze vervolgt haar carrière bij Feyenoord. De negentienjarige speelster had bij Ajax nog een contract tot medio 2022.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De verdediger uit Leiden tekende in mei 2019 haar eerste profcontract. Van Diemen maakte twee jaar terug de overstap vanuit het Ajax Talententeam en debuteerde op 25 oktober 2019 in de Eredivisie Cup-wedstrijd tegen sc Heerenveen. Ze speelde uiteindelijk achttien wedstrijden voor de Ajax Vrouwen, waarin ze één keer scoorde.

Haar nieuwe club, Feyenoord, is dit seizoen nieuw in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De Ajax Vrouwen spelen hun eerste competitiewedstrijd in de Eredivisie Vrouwen op vrijdag 27 augustus met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Een week later, op zondag 5 september, wacht op de Toekomst het topduel met FC Twente.

De eerste 'Vrouwen-Klassieker' tegen nieuwkomer Feyenoord wordt op zondag 3 oktober in Rotterdam gespeeld. Van Diemen staat die dag dus voor het eerst tegenover haar oude club.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Vd Bighelaar

Competitieschema bekend: Ajax Vrouwen openen tegen Excelsior

De Ajax Vrouwen starten de competitie op vrijdag 27 augustus met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Dat blijkt uit het competitieschema van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen dat dinsdagmiddag door de KNVB is bekendgemaakt. Het duel in Rotterdam begint om 19:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Sabajothumb

Quinty Sabajo verlengt bij de Ajax Vrouwen

Ook het komend seizoen speelt Quinty Sabajo bij de Ajax Vrouwen. De 21-jarige middenvelder verlengt haar lopende contract met één jaar, tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #Sabajo

Socials

2021 06 09 Contract Iris Stiekema 0002

Stiekema en Hoekstra tekenen eerste contract bij Ajax Vrouwen

Iris Stiekema en Isabelle Hoekstra hebben een handtekening gezet onder hun eerste contract bij de Ajax Vrouwen. De overeenkomst van Stiekema kent een looptijd van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2024, Hoekstra tekent tot medio 2022.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials