Van John van 't Schip, voor alle Ajacieden

In een seizoen waarin jullie Ajacieden niet verwend worden, wil trainer John van 't Schip alle supporters bedanken voor de onvoorwaardelijke steun. "Al jullie positieve berichten en steunbetuigingen voelen we diep in ons hart."

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Laat jouw Ajax-hart spreken via Priority van Vodafone en Ziggo en maak kans op unieke plekken bij Ajax - PSV. Dat kan zowel in creatief beeld als met mooie woorden.

Ben je geen klant van Ziggo of Vodafone? Geen zorgen, dan kun je alsnog meedoen.

Doe mee

Gerelateerde artikelen

HL1920

Highlights Ajax - RKC | Brobbey helpt Ajax op weg

Ruim 50.000 fans zagen Ajax zondagmiddag RKC met 4-1 opzijzetten. Tussen de supporters zat ook nieuwkomer Jordan Henderson. Voor de ogen van de Engelsman scoorde Brian Brobbey twee keer voor rust. Na een uur spelen zette Kristian Hlynsson Ajax op 3-1. Het slotakkoord was voor Steven Berghuis: 4-1. Met de driepunter op zak loopt Ajax in op AZ en FC Twente.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Schip1920 3

Van 't Schip: 'Moeten de druk erop houden'

Ajax heeft zondag de eerste thuiswedstrijd van 2024 omgezet in een 4-1-zege. Brian Brobbey (2), Kristian Hlynsson en Steven Berghuis waren trefzeker in de Johan Cruijff ArenA. Lees hier alles terug over Ajax - RKC.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Higler 1920 Scheids

Higler leidsman bij Heracles - Ajax

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de uitwedstrijd tegen Heracles. Het duel in Almelo begint zaterdagavond om 21:00 uur.

Tags

  • #HERAJA

Socials