Higler leidsman bij Heracles - Ajax

Higler 1920 Scheids
Higler 1920 Scheids

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de uitwedstrijd tegen Heracles. Het duel in Almelo begint zaterdagavond om 21:00 uur.

Tags

  • #HERAJA

Socials

Higler wordt in Overijssel bijgestaan door assistenten Joost van Zuilen en Nils van Kampen. Clay Ruperti is de vierde official en Richard Martens is de VAR van dienst.

De 38-jarige arbiter was dit Eredivisie-seizoen drie keer eerder leidsman bij een duel van de Amsterdammers. Zo had Higler de leiding bij de uitwedstrijd tegen Excelsior (2-2), het uitduel met FC Utrecht (4-3) en de thuiswedstrijd tegen Vitesse (5-0).

Gerelateerde artikelen

HL1920

Highlights Ajax - RKC | Brobbey helpt Ajax op weg

Ruim 50.000 fans zagen Ajax zondagmiddag RKC met 4-1 opzijzetten. Tussen de supporters zat ook nieuwkomer Jordan Henderson. Voor de ogen van de Engelsman scoorde Brian Brobbey twee keer voor rust. Na een uur spelen zette Kristian Hlynsson Ajax op 3-1. Het slotakkoord was voor Steven Berghuis: 4-1. Met de driepunter op zak loopt Ajax in op AZ en FC Twente.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Renschaandebal1920

In beeld | Ajax - RKC

Ajax heeft in eigen huis met ruime cijfers gewonnen van RKC. In de Johan Cruijff ArenA werd het 4-1. Voor Ajax scoorden Brian Brobbey (2), Kristian Hlynsson en Steven Berghuis. Het duel in Amsterdam begon met een minuut lang applaus voor Bennie Muller. Bekijk hier de foto's van onze eerste thuiswedstrijd van 2024.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Schip1920 3

Van 't Schip: 'Moeten de druk erop houden'

Ajax heeft zondag de eerste thuiswedstrijd van 2024 omgezet in een 4-1-zege. Brian Brobbey (2), Kristian Hlynsson en Steven Berghuis waren trefzeker in de Johan Cruijff ArenA. Lees hier alles terug over Ajax - RKC.

Tags

  • #AJARKC

Socials